RIVACASE

RIVACASE je nemška znamka, ki ponuja kvaliteto in simpatične ter domiselne rešitve glede uporabnosti in udobja za uporabnika. Izdelki RIVACASE so narejeni tako da se vam bodo prirastli k srcu.

Smo uradni uvoznik izdelkov RIVACASE za Slovenijo.

Tukaj lahko najdete našo ponudbo: https://www.gsmaparati.si/blagovne-znamke?m=41

Za vsa dodatna vpršanja sm vam na razpolago v naše kontaktnem centru: https://www.gsmaparati.si/kontakt.html

RIVACASE izdeluje odlične torbe in nahrbtnike za prenosnike, tako za popotnike, kot tudi poslovne uporabnike,torbe za fotoaparate SLR in DSLR, polnilce in prenosne baterije za prenosne naprave kot so telefoni, tablice in prenosniki. V letu 2019 pa so začeli izdelovati tudi tremovke in termo posode, ter hladilne skrinje.

https://rivacase.com/en/products

Ob nakupu izdelka RIVACASE pomagate Galapaškim velikim želvam. Včasih je na Galapagosu živelo ogromno vrst velikih želu, sedaj temu ni več tako. Vsaj štiri vrste so že izumrle, 5 vrst je pred izumrtjem, 2 vrsti sta ogroženi in vsaj 2 vrsti sta ranljivi. Torej z nakupom RIVACASE izdelka naredite razliko. RIVACASE financira Galapaški sklad, ki omogoča želvam, da so izolirane od škodljivih vplivom človeka, da so varne pred invazivnimi novimi vrstami. Zato je tudi logo RIVACASE-a želva.

Več na: https://rivacase.com/en/corporate-partnership

Izberi kategorijo
Prikaži:
Prikazano 1~24 od skupaj 135 izdelkov
Razvrsti:
Prikazano 1~24 od skupaj 135 izdelkov