×

* * * BREZPLAČNA DOSTAVA! Za nakupe nad 25€ * * *

Garancija izdelkov

Garancijski list:

Garancija na izdelke velja dvanajst (12) mesecev za dodatno opremo:, slušalke, USB kable, baterije, torbice, polnilnike 220V, avtopolnilce 12/24V, preklopne torbice, silikonske ovitke, stekla in folije (garancija ne upošteva mehanskih poškodb in obrabe materiala zaradi uporabe ob normalni uporabi).

DISTRIBUTER IN SERVIS

Ona d.o.o.

Celovška cesta 99

Si-1000 Ljubljana

01/518-23-68                             *Garancija velja eno (1) leto od dneva izročitve potrošniku

Distributer Ona d.o.o.  (v nadaljevanju garant),  v  imenu  proizvajalca, za ta izdelek, jamči za lastnosti in brezhibno delovanje v garancijskem roku, ki začne teči z izročitvijo blaga potrošnika. Garant Vam zagotavlja, da bo v  garancijskem roku v času, ki ni daljši od 45 dni od dneva prejema artikla v servis brezplačno odpravil napake v materialu, oblikovanju ali izdelavi izdelka, če bo  to potrebno,  izdelek brezplačno zamenjal v  skladu  s  to garancijo  in zakonskimi določili. Garant pokriva tudi stroške prevoza oz.dostave v višini stroškov javnega transportnega sredstva oz. pošte. Garancija je veljavna na območju Republike Slovenije. Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhaja iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu.

*GARANCIJSKI ROK

*GARANCIJSKI ROK prične teči z izročitvijo izdelka potrošniku. Izdelek je lahko sestavljen iz več različnih delov, za katere lahko veljajo različni *GARANCIJSKI ROKI. (Dvanajst (12) mescev za baterije ki so del naprav, slušalke, ohišja, in drugo dodatno opremo(ne glede na to ali se le te nahajajo v prodajnem paketu skupaj z aparatom ali so bile prodane kot samstojni izdelek).

GARANCIJSKI POGOJI

Garancija prične veljati z dnem nakupa oziroma izročitve blaga in velja samo s predložitvijo potrjenega garancijskega lista in računom. V primeru popravila v garancijski dobi se le-ta podaljša za čas popravila.

Garancija ne velja:

če se je okvara zgodila zaradi neprimerne ali napačne uporabe, v kar so všteta tudi okvara, ki bi jih povzročila uporaba neoriginalnega pribora oz. dodatne opreme

 • za mehanske poškodbe in okvare, ki jih je povzročila mehanska sila
 • za okvare, ki jih je povzročila nepravilna ali neustrezna montaža pribora in dodatne opreme
 • za okvare, ki jih je povzročil nenormalni pojav v omrežju 220V(udar strele, požar, potres, poplava)
 • za okvare, ki so nastale kot posledica izpostavljenosti vlagi in vdorom tekočin v izdelek

Garancija preneha veljati, če je ugotovljeno:

 • da je bil predhodno opravljen kakršen koli poseg v izdelek s strani nepooblaščene osebe
 • da je bil izdelek uporabljen skupaj z neoriginalno dodatno opremo ali priborom
 • če je bila odstranjena serijska številke, nalepka z datumsko in/ali produktno kodo/oznako

Garancija ne zajema:

porabljivih delov, kot so baterije in druga dodatno oprema.

Ona d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za izgubo in/ali poškodbe, ki bi nastale med pošiljanjem izdelka na servisno mesto. Vgrajene baterije ni mogoče zamenjati. Za informacije o njeni menjavi, pokličite servisni center.

Navodila za uporabo

Izdelek uporabljajte v skladu z navodili in le za namen, za katerega je izdelan.

 

Ustrezno odstranjevanje tega izdelka

(Odpadna električna in elektronska oprema)

(Uporablja se v Evropski Uniji in drugih evropskih državah, ki imajo svoje sisteme zbiranja) Oznaka na izdelku, dodatni opremi ali dokumentaciji pomeni, da izdelka in njegove elektronske dodatne opreme (npr. električni, polnilnik, slušalke, kabel USB) ob koncu dobe uporabe ni dovoljeno odvreči med gospodinjske odpadke. Te izdelke ločite od drugih vrst odpadkov in jih odgovorno predajte v recikliranje ter tako spodbudite trajnostno vnovično uporabo materialnih virov. Tako boste   preprečili morebitno tveganje za okolje ali zdravje ljudi zaradi nenadzorovanega odstranjevanja odpadkov. Uporabniki v gospodinjstvih naj se za podrobnosti o tem, kam in kako lahko te izdelke predajo v okolju prijazno recikliranje, obrnejo na trgovino, kjer so izdelek kupili, ali na krajevni upravni organ. Poslovni uporabniki naj se obrnejo na dobavitelja in preverijo pogoje kupne pogodbe. Tega izdelka in njegove elektronske dodatne opreme pri odstranjevanju ni dovoljeno mešati z drugimi gospodarskimi odpadki.       

KONTAKT

GSM aparati.si - Ona d.o.o.
Celovška cesta 99, 1000 Ljubljana,
Slovenija, EU

Telefon: 01 518 23 68
E-pošta: onainfo@siol.net


 • Plačilne metode:

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

  Primerjaj Zapri primerjavo
  Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

  Nastavitve zasebnosti

  Spletna analitika

  Oglasi

  Spletni piškotki