Huawei pametna zapestnica A2 - merilnik aktivnosti - AW61

Brezplačna dostava  
9999151
6901443195824
HUAWEI

Huawei pametna zapestnica A2 - merilnik aktivnosti AW61 Huawei zapestnica ima multi funkcijski ekran. Zapestnica vam pokaže prehojene korake, alarm, uro, srčni utrip, porabljene kalorije, obvešča vas o klicih in sporočilih, beleži vaše treninge...

Na zalogi

Predvidena dostava na vaš naslov: 25.02.2020


38,99
V košarico
Tehnične podrobnosti

Blagovna znamka HUAWEI
Zaloga Na zalogi

Podroben opis

Huawei pametna zapestnica A2 - merilnik aktivnosti AW61

Huawei zapestnica ima multi funkcijski ekran. Zapestnica vam pokaže prehojene korake, alarm, uro, srčni utrip, porabljene kalorije, obvešča vas o klicih in sporočilih, beleži vaše treninge (tek, hoja, vadba). Vse podatke vam prenese na vaš pametni telefon.. Zapestnica ima integriran senzor za merjenje srčnega utripa, kar pomeni, da vam lahko beleži srčni utrip skozi celoten dan. Z zapestnico lahko poiščete tudi vaš pametni telefon (ČE JE POVEZAN Z BLUETOOTH IN V DOSEGU 10M), Zapestnica bo beležila kvaliteto vašega spanja. Zapestnica ima ip67, kar pomeni da se z njo lahko tuširat in umivate roke, ter trenirate na dežju. *Zapestnica ni primerna za plavanje ali potaplanje.

Huawei pametna zapestnicabo beležila vašo aktivnost med dnevom in ponoči. Z Bluetooth tehnologijo se poveže z vašim telefonom, združljiva je z napravami Android in Apple.

Baterija ob normalni uporabi drži 9 dni (testirano v laboratoriju na podalgi porabe Huawei in Honor telefonov), nato pa jo lahko s pirloženim polnilnim kablom ponovno napolnete.

Vse funkcije pa so grafično prikazane tudi na aplikaciji na vašem telefonu.

Mnenja in ocene kupcev za "Huawei pametna zapestnica A2 - merilnik aktivnosti - AW61"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!