×

* * * BREZPLAČNA DOSTAVA! Za nakupe nad 25€ * * *

Pametna otroška ura Q19 s prostorom za SIM kartico in z GPS-om - roza vijolična

Šifra: 9999430
EAN: 5030745104010
Proizvajalec: ONASI
Garancija: 1 leto
Pametna otroška ura Q19 z vložiščem SIM kartico in z GPS-om - roza vijolična Pametna otroška ura je primerna za otroke. Pomaga pa predvsem staršem, saj boste z njo vedeli, kje je vaš otrok, lahko pa ga boste tudi poklicali in se z njim pogovarjali, kot tudi gledali. Čas pripravljenosti 48...

Cena: 29,99 €

Pošljite povpraševanje

Pametna otroška ura Q19 z vložiščem SIM kartico in z GPS-om - roza vijolična

Pametna otroška ura je primerna za otroke. Pomaga pa predvsem staršem, saj boste z njo vedeli, kje je vaš otrok, lahko pa ga boste tudi poklicali in se z njim pogovarjali, kot tudi gledali.

Čas pripravljenosti 48 ur

Z enim polnjenjem bo ura delovala do 2 dni. Omogoča pa do 4 ure pogovorov. Polnjenje je zelo priročno. Uro priklopite na priložen magnetni polnilec, le ta pa se bo napolnila v dveh urah in pol.

Povezava ure z pametnim telefonom

Uro lahko povežete s telefonom z aplikacijo SeTracker2, ki jo najdete v Google Play ali AppStore trgovini. Starši boste tako aktivirali uro in uporabljali njene funkcije. V uri se uporablja MicroSIM kartico. Kartica mora imati internet povezavo, saj klici delujejo preko interneta. Komunikacija je možna le za številke, ki so vnešene v imenik ure (do 5 številk)

Poslušanje okolja

Ura ima funkcijo, da lahko brez otrokovega vedenja poslušate okolico v kateri se nahaja.

SOS gumb

V primeru, da se otrok počuti ogroženega, lahko uporabi SOS gumb. Ob aktivaciji te funkcije bo poslan SMS z alarmno vsebino.

Specifikacija ure:

Digitalna ura SOS gumb za takojšnji kontakt s staršem Možnost klicanja (do 5 številk) Omogoča nadzor lokacije otroka v realnem času in sledenje lokacije v zgodovini. Ekran a dotik Nastavitev cone v kateri je lahko otrok (V primeru prečkanje cone, dobi starš obvestilo) Imenik (5 številk) Glasovno upravljanje Budilka Kamera Kontakt z otrokom preko klica ali SMS sporočila Obvestilo o nizki bateriji Vodoodpornost: Ura ni primerna za plavanje, je pa odporna na škropljenje (umivanje rok)

Garancija 1 leto

Barva Roza vijolična
Blagovna znamka ONASI
Zaloga ni na zalogi

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

  Primerjaj Zapri primerjavo
  cookie icon
  Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

  Nastavitve zasebnosti

  Spletna analitika

  Oglasi

  Spletni piškotki