Silikonski ovitek Armor Ring z zaščito kamere za iPhone 13 6.1 - rdeč

804351
5030745099903
---
Ostalo

Silikonski ovitek Armor Ring z zaščito kamere za iPhone 13 6.1 - rdeč   Odlična zaščita Silikonski ovitek je izrdeno robusten in bo vaš telefonodlično varoval pred udarci. Ovitek je poseben tudi zato, ker poleg tega, da nudi...

Na zalogi

Predvidena dostava na vaš naslov: 25.10.2021


9,99
V košarico
Tehnične podrobnosti

Blagovna znamka ---
Zaloga Na zalogi

Podroben opis

Silikonski ovitek Armor Ring z zaščito kamere za iPhone 13 6.1 - rdeč

Odlična zaščita

Silikonski ovitek je izrdeno robusten in bo vaš telefonodlično varoval pred udarci. Ovitek je poseben tudi zato, ker poleg tega, da nudi odličen oprijem na roki ima tudi snemljiv obroček. Obroček je lahko pripomoček pri držanju ali pa priročno držalo, stojalo za telefon, lahko pa se ga uporablja tudi na magnetnem stojalu (ni priložen) v avtu.

Zaščita za kamero

Ovitek ima posebent patent za zaščito kamere. Z drsnikom lahko namreč zaprete kamero. S tem bo kamera odlično zaščitena na padce in udarce.

Lahko je tudi avtonosilec

Z vgrajeno kovinsko ploščico lahko ovitek uporabljate z magnetnim nosilcem (le ta ni priložen) Magnetni nosilec bo odlično držal ovitek in posledično vaš telefon.

Slika prikazuje le izgled ovitka. Ovitek se popolnoma prilega telefonu in ima vse potrebne odprtine in gumbe za uporabo telefona

Mnenja in ocene kupcev za "Silikonski ovitek Armor Ring z zaščito kamere za iPhone 13 6.1 - rdeč"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!